userÚčet

Laserová Terapia Fyzioterapia Low Level Laser Therapy Studená Terapia Laserom LLLT NOVÝ MODEL

Sku:w204743Kategória:zásuvky

€1 920.41

  • systém studená terapia, vankúš studená terapia, masky studená terapia, fairykore laser úrovni, lllt low level laser therapy zariadenia, goxawee laser úrovni, laserové terapie, sledovať, zápästie, kladivo studená terapia, klobúk studená terapia, Studený Laser terapia Zariadenia

Popis


Celý balík, vrátane: - Hlavnú jednotku*1+okuliarov*2+adaptér*1+manuál knihy*1+prípade*1

COZING-T05 označení:

1)Artritída, Dolnej a hornej časti chrbta, krku, Bolesti;

2)Športové zranenia, Tenisový lakeť, Plantárna fasciitis výrony, Čerstvé jazvy, Rany & Vredy akupunktúra, a hojenie Rán;

3)Rehabilitačné Terapie, zápal Prostaty, Znižuje zápal a opuch,

4), ochrnutie Tváre, Mliečnej hyperplázia, krčka Maternice, spondylóza, Neurasthenia(nespavosť), Scapulohumeral periarthritis, RA(reumatoidná artritída), Proplapse bedrových medzistavcové platničky, Ischias,zápal močového mechúra,Algomenorrhea,Varicosity, Mrazené rameno.

Čo je klinickej štúdie Laserovej liečbe osteoartrózy a reumatoidnej artritídy/?

Osteoartrózy (OA) a reumatoidnej artritídy (RA), postihujú veľkú časť populácie.Low level laser therapy (LLLT) bol zavedený ako alternatíva neinvazívne ošetrenie pre RA a OA asi pred 10 rokmi.

Podľa metód odporúča Cochrane Collaboration, Trinásť pokusy boli zahrnuté,

174 pacientov(kontrolná Skupina)-----Metóda:placebo laser,

68 pacientov(LLLT Skupina)-----Metóda:prijaté aktívny laser na jednej strane a placebo na opačnej strane.

Chodníky čas:trvanie Liečby sa pohybovali v rozmedzí od 4 do 10 týždňov.Postupujte až uviedlo len 2 pokusy až 3 mesiace.

U pacientov s RA(RheumatoidArthritis), relatívne samostatná kontrolná skupina, LLLT znížiť bolesť a 70% v porovnaní s placebom a znížená ranná stuhnutosť 27.5 min (95% CI -52.0 na -2.9) a zvýšené tip na dlani flexibilitu o 1,3 cm (95% CI -1.7 na -0.8).

Nízka úroveň lasertreatment výhody:

Low level laser therapy, je považovaný za neinvazívne, bezbolestné a bezpečné.Low Level Laser Therapy (LLLT) používa laser, svetelnú energiu na stimulovať bunky fungovali optimálne.V tele, svetlo citlivé chromophores a iné prvky v rámci bunky absorbujú energiu, začatí série dôležité fotochemická zmeny, ako napríklad zvýšenie produkcie ATP.Mitochondrie a Kreb je Cyklu, stimulácii iniciuje tvorbu ATP, poskytovanie bunky s extra energiu potrebné urýchliť proces hojenia a pozitívne ovplyvniť bolesť.Tieto aktivity môžu vyskytnúť vo všetkých typoch buniek a zahŕňa väzu, nervy, chrupaviek a svalov.

Ako sa Laserovú terapiu bolesti?

Keď príde na chronické bolesti, liečby a manažmentu, mnoho pacientov sa snažil všetko.Z cvičenia na injekcie na operácie, niektoré chronické bolesti podmienok môže cítiť nevyliečiteľné.

COZING laserová terapia je neinvazívny manažment bolesti technika, ktorá používa low-level laser therapy na zníženie bolesti a zápalu.To je najviac bežne používané pre bolesti v súvislosti s artritídou alebo ischias.To bolo použité v Európe pre manažment bolesti po celé desaťročia, a nedávno bol použitý v domácej zdravotnej starostlivosti.

Low Level Laser Therapy (LLLT) používa laser, svetelnú energiu na stimulovať bunky fungovali optimálne.V tele, svetlo citlivé chromophores a iné prvky v rámci bunky absorbujú energiu, začatí série dôležité fotochemická zmeny, ako napríklad zvýšenie produkcie ATP.Mitochondrie a Kreb je Cyklu, stimulácii iniciuje tvorbu ATP, poskytovanie bunku s extra energiu potrebné urýchliť proces hojenia a pozitívne ovplyvniť bolesť.Tieto aktivity môžu vyskytnúť vo všetkých typoch buniek a zahŕňa väzu, nervy, chrupaviek a svalov.

Laser na Hojenie Rán Mechanizmus účinku

LLLT má široké spektrum účinkov na molekulárnej, bunkovej a tkanivovej úrovni.

Základný biologický mechanizmus za účinky LLLT je myšlienka byť prostredníctvom absorpcie červenej a NIR svetla mitochondriálne chromophores, najmä cytochrome c oxidázy (CKO), ktorý je obsiahnutý v dýchacom reťazci nachádza v mitochondrií.

Táto absorpcia svetla spôsobuje photodissociation oxidu dusnatého (NO), ktorý je inhibičný účinok na CCO (cytochrome C oxidázy).Teda, keď ŽIADNE úrovne znížiť ATP výroby/mitochondriálne aktivita je zvýšená a relevantné medzibunkového signálnych dráh jedli aktivované, ktoré spúšťajú bunkovej proliferácie, prežitie, tkanivo, oprava a regenerácia.

Ako prevádzkovať COZING-T05 nástroj?

1.Príprava pred liečba: Použitie teplej vody na čistenie pokožky ako prvé, a potom suché oblasti.vyhnúť tmavé chĺpky, krtkovia, alebo rodné známky.

2.Zapnutie: Zapnúť laserové stlačením vypínača na 2 sekundy, kým sa na obrazovke zobrazí.

3.Nastavenie liečby čas: stlačením "Čas" tlačidlo, Ovládací čas.

4.Nastavenie liečby napájania: stlačením tlačidla "Power" tlačidlo, sú tam štyri intenzity vybrať

5.Začatím liečby: Opäť krátkym stlačením tlačidla "ON/OFF" na začiatku liečby, uvidíte laserové sondy začať vyžarujúce svetlo.Umiestniť zariadenie na ošetrovanú.


Špecifikácia


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov produktu: low level laser therapy pre bolesti chrbta
  • Pracovný režim: pulz a priebežne
  • Veľkosť Produktu: 120*6.5*60 mm
  • Názov Značky: COZING
  • Aplikácia: Telo
  • Vlnová dĺžka: 650nm a 808nm
  • Kapacita Batérie: 5200mAh
  • Laser didoe: 13 laserového lúča
  • Funkcia: Domáce použitie low level laser fyzikálnej terapie zariadenia pre bolesti chrbta
  • 808nm laserová dióda: 1Pc
  • Položka: Úľavu Od Bolesti Studený Laser Terapia Prístrojom


Recenzie