userÚčet

Cryolipolysis Tuku Zmrazenie Chudnutie Tipy A Strát Zníženie Celulitídy, Odstránenie Zariadenia 5 Cryo

Sku:w221001Kategória:zásuvky

€421.07 €593.06

  • jonny šijací stroj, mitzi šijací stroj, parrilla šijací stroj, jonane šijací stroj, brocve šijací stroj, patcher šijací stroj, jinzen šijací stroj, popoluška šijací stroj, marriott šijací stroj, carritel šijací stroj

Popis


2021 Vysokej Kvality, 3 Veľkosti Chudnutie Stroj Použite Rukoväť

Size13*6*7 CM / Size18*6*8 CM/size21*8*10 CM

Ak potrebujete Tuku Freezee Chudnutie Stroj, prosím

Ako triglyceridov v tuky bude prevedený do pevnej najmä nízke teploty, využíva pokročilá chladiaca technológia selektívne zacieliť tukové hrče a eliminovať tukové bunky cez postupný proces, ktorý nepoškodí okolitých tkanív, zníženie nežiaduceho tuku, Keď sa tukové bunky sú vystavené presné chladenie, oni spúšťajú proces prírodných odstránenie, ktoré sa postupne znižuje hrúbky tukovej vrstvy.A tukových buniek v ošetrovanej oblasti sú jemne eliminované prostredníctvom tela normálnemu metabolizmu proces, na odstránenie nežiaduceho tuku.

Pracovný princíp

V prvom rade určený rozsah tuku rozpustných alebo brušný pás strane, zariadenie pripojené na povrchu kože a podkožného tkaniva sa ochladí na 5 DEG C, jednu hodinu po tukového tkaniva je poškodený, hlavné zloženie triglyceridov v tukových bunkách, budú vopred starnutia, tukové bunky zomreli, dva alebo tri mesiace neskôr odumieranie tukových buniek s ľudským telom, do platnosti nový nahrádza staré zaniknúť.

Hlavné funkcie

1).Telo, zoštíhlenie,pretvárať telo line

2).Odstránenie celulitídy

3).Lokalizovaného tuku, odstránenie

4).Lymfatické drainaged

5).Skin tightening

6).Úľavu od bolesti pre relax

7).Zlepšenie krvného obehu

8).Kombinovať , kavitácie zaobchádzanie s RF na zvýšenie sliming účinok krásy zariadenia.

Výhody

1. Nechirurgický technológie

2. technológia advanced ako Lipo chirurgické techniky

3. Populárne technológia v Európe a American

4. Najnovšie technické ak chcete schudnúť, znížiť 26% tuku v oblasti liečby

5. Nové technické je viac rozšírené ako RF a ultrazvuku.

6. Odstránenie tuku v tele časť po časti, kde sa chcete znížiť

Špeciálny Dizajn

Výmenné poháre pre cryo rukoväť:

Kreatívny koncept chladenia aplikátor , mak ing je možné vymieňať rôzne typy coolin g kontúry ľahko, bez nákup extra aplikátor.

3 rôzne aplikátory sú vybavené stroj, 2 z nich(veľké aplikátor/stredná aplikátor) poskytuje tri rôzne veľkosti vymeniteľných poháre .

Rôzne poháre sú aplikované na rôzne liečby oblasti , vrátane bokov, bedier, bránice, stehná a chrbát.aj účinné v ťažko prístupných oblastí ako podprsenka hrče a paže.

Ošetrenie sa pohybuje

1. Tvarovanie tela, rozpúšťanie tuku, odraziť celulitídy.

2. Lymfodrenáž, podpora metabolizmu & krvný obeh.

3. Zníženie prebytočnú vodu a zabraňujú tuku z akumulácie.

4. Sprísnenie kože, posilňuje pružnosť pokožky, kože, výťah.

5. Jasné, brucho vrások, najmä strie.

6. Dopĺňať kolagén , omladenie pleti.

FAQ

1.Čo sa stane po liečbe?

Postup je neinvazívne.Väčšina pacientov sa zvyčajne obnoviť ich rutinné činnosti vrátane návrate do práce a vykonávať režimy, v rovnaký deň ako postup.Prechodné lokálne začervenanie, modriny a necitlivosť kože sú časté nežiaduce účinky ošetrenia a očakáva sa, že ustupujú do pár hodín.Typicky zmyslové deficity budú ustupovať do 1 až 8 týždňov.

2.Aké sú pocity počas liečby?

Pomocou sofistikovaných počítačových program na kontrolu teploty v bezpečnom rozsahu.V prvých 5 minút pacientov, bude cítiť teplo, ktoré sa postupne premení na pocit chladu v liečbe oblasti, v klinickej skúsenosti: žiadne lieky na zmiernenie bolesti, č invázne rany, žiadne bolesti.Počas procesu liečby, pacienti budú mať nepríjemné pocity spôsobené silný sací prichádza zo sondy, ale to mizne postupne, potom nie je žiadny zvláštny pocit, ale trochu zima, ochrnutie.Počas liečby, pacienti môžu hrať počítač alebo dokonca vziať pohodlné uchopenie.

3.Ako dlho efekt bude trvať?

Pacienti zažíva tuku vrstva zníženie zobraziť trvalé výsledky minimálne 1 rok po poriadku.Tukových buniek v ošetrovanej oblasti sú jemne eliminované prostredníctvom tela normálnemu metabolizmu procesu.Odstránenie tukových buniek ako výsledok postupu by mala trvať tak dlho, ako tukové bunky odstránené tým, invazívne zákroky ako liposukcia.

4.Ako sa výsledky v porovnaní s inými p rocedures ako liposukcia?

Liposukcia výhody:výsledky liposukcia postup je veľmi rýchly a dramatický .Vedľajšie účinky: bolesť, smrteľné riziko, čas na regeneráciu, aj telo asymetria sa stávajú počas chirurgické postupy.

5. Máte nejaké záruky?

Áno, máme.Rokov záruka na hosť stroj je dané.Tri mesiace zadarmo náhradné záruka pre kľučky, čistenie hláv, dielov a

6. Aký je váš službu po predaji?

Máme profesionálne technológie podporu tímu pre vaše včasné služby.Môžete získať pomoc, ktorú potrebujete v čase telefonicky, webkamera, online chat, Google talk, Facebook, Skype).Prosím, kontaktujte nás raz stroj má nejaký problém.Najlepšie služby budú ponúknuté.


Špecifikácia


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: beir
  • Certifikácia: CE


Recenzie