userÚčet

TL-WELD Miesto Zvárač Nabíjateľná Termočlánok Drôt Zvárací Stroj S Argónom Kontakt Funkcia

€317.19 €428.64

  • flysky miesto zvárač, miesto zvárač pro, miesto zvárač sk, stan 2 mieste, top big mieste, rádio kia mieste, miesto zvárač jewerly, miesto zvárač javor, miesto zvárač internetu, miesto zvárač m2

Popis


TL-WELD, Termočlánok miesto zvárač nabíjateľná termočlánok drôt zvárací stroj s argónom kontakt funkcia

Vitajte na použitie TL-WELD, termočlánok zvárací stroj.Existujú iba dva body, ktoré ovplyvňujú chyba merania z termočlánok teploty, snímanie drôtu pri testovaní teplota: kombinácia drôt materiálu a spájky loptu.

Keď materiálové zloženie dvoch termočlánok vodiče, termočlánok drôt je určený, veľkosť thermoelectric potenciál je len vzťahujúce sa na rozdiel teploty, termočlánok je spojenie bod, a nemá nič do činenia s dĺžka a priemer termočlánok.Preto, čistenie spájky lopta je často meria s presnosťou.Podstatné.

TL-WELD, termočlánok bodové zváranie stroj je profesionálne vyrobený podľa potrieb termočlánok bodové zváranie.Má vysoko kvalitné zváranie výkon a pohodlie pri používaní, a to je aj nákladovo efektívne.

Popis funkcie a špecifikácie:

1. Tlačidlo POWER: Power štart spínač.Keď je prepínač zapnutý, vypínač NAPÁJANIA, má dve podmienky: svetlo je svetlo vypnuté.Keď svetlo svieti, znamená to, že je zapojený do externého zdroja () pre napájanie.

2. AUTO/MAN kľúč: Argón ovládací prepínač režimu.AUTO je automatické argón dodanie režime; ČLOVEK je ručný režim prevádzky.V ČLOVEKA režim, DIAĽKOVÉ tlačidlo sa používa na diaľku ovládať argón dodanie a vypnúť a šetriť zdroje.Odporúča sa nastaviť ho v ČLOVEKU režim počas všeobecné použitie.

3. DISCH tlačidlo: ručné nastavenie zváracích tepla tlačidlo.Keď je teplo, je potrebné upraviť z vysokej poukazujú na nízky bod, stlačte toto tlačidlo na uvoľnenie nadmerného tepla, kým ČAKAŤ svieti (TEPLO displeji hodnota bude aj zmeny v reálnom čase), použite, prosím, tento starostlivo tlačidlo/ČAKAŤ svieti.Je zakázané stlačte DISCH tlačidlo.Dlhé stlačenie spôsobí poškodenie vnútorných komponentov alebo napájania.

4. Zváracie elektródy: elektródy a argón ochranný kryt sú prispôsobené naša spoločnosť na základe argón ochranné zariadenia potrebné pre zváranie vysoko kvalitné thermocouples a komfort obsluhy.Je vhodnejšie nahradiť príslušenstvo a spotrebný materiál, keď to je vhodné použiť.Keď je PRIPRAVENÝ svetlo je on, zváracia svorka pripojená k Z kľúčových svorky na termočlánok drôt byť privarené na elektródu na kontaktné zváranie.Prosím, použite ochranné okuliare, aby sa zabránilo poškodeniu očí počas zvárania.

5. TEPLO obrazovky: real-time výhrevnosť displej, sledovaním obrazovky hodnota presnejšie lokalizovať zváracie drôty z rôznych veľkostiach

Teplo, ktoré požaduje, termočlánok vyhne nepríjemnostiam tradičných činnosti; v rovnakom čase, je viac intuitívne a jasné, poznať skutočný stupeň tepla dosiahla pri úprave ÚROVNI gombík, vyhnúť nepríjemnosti spôsobené kvalitu ÚROVNI gombík tradičné stroj.

6. PRIPRAVENÝ indikátor osvetlenia: Keď tento indikátor svieti, znamená to, že zváranie štátu môže byť zadaná a zváranie prevádzky je platný.

7. POČKAJTE, indikátor osvetlenia: Keď tento indikátor svieti, znamená to, že tepelná energia sa nabíja alebo ukončený, a je v non-zváranie štátu.

8. BAT indikátor osvetlenia: Keď tento indikátor svieti, znamená to, že napájanie je nedostatočné.Prosím poplatku alebo pripojiť externý zdroj napájania.

9. ÚROVEŇ Gombík: Teplo ovládacieho gombíka.Vzhľadom k rôznym teplo potrebné pre rôzne termočlánok drôtu počas zvárania, nastavte ÚROVEŇ gombík na príslušné miesto na získanie požadovaných tepelnej energie, a prevádzkovať DISCH tlačidlo a pozerať TEPLO displeji hodnota v rovnakom čase.Spolupracovať s presné určenie polohy.

10. Z výstupného portu: Zváracieho prúdu, výstupný port, pripojenie na zváranie svorky svorka na termočlánok drôt na dotyk zváracie elektródy na zváranie prevádzky.

11. VZDIALENÝ port: peši pripojenie portu, ktorý sa použije pri AUTO/MAN argón ovládací prepínač režimu je nastavený na MUŽA štátu, a ktoré sa používajú na ručné vypínač ovládanie argón výstup.

12. TLAK VZDUCHU gombík: Upraviť veľkosť elektródy ochrana argón výstup.V rovnakom čase, keď VZDIALENÉ peši je prevádzkované, nastavenie gombíka do vhodnej pozície, môžu účinne potlačiť dynamiku argón výstup v momente tlak.

13. VZDUCH DO vstupného portu: Argón vstupného portu.

14. VSTUP socket port: externý napájací vstup port, vstupné napätie je AC90-265V/50-60HZ

Postup:

1. Tam je argón zváranie: najprv pripojte argón potrubia, pripojte napájací kábel a zástrčka napájania (tento krok nie je potrebné pri používaní zabudovaný zdroj napájania), zapnite vypínač napájania vypínač, a upravte ju podľa veľkosti, termočlánok drôt byť zvárané požadované teplo (nastavenie ÚROVNE gombík polohy), vyberte " AUTO/MAN tlačidlo (zvyčajne použiť MUŽ súbor), zapnite argón plynu a nastavenie TLAKU VZDUCHU gombík na príslušné miesto, pripojte peši (pripojiť sa na VZDIALENÝ port), a plug v zváracie kliešte (Vložiť do OUT výstup terminálu), nosiť ochranné okuliare, a upevnite dve holé termočlánok vodiče byť zvárané súčasne s zváracie kliešte (poznámka: dve holé termočlánok drôty zaseknutá v tomto čase by sa mali dať dohromady toľko, ako je to možné, a vonkajšie konce drôtov sú ploché V rovnakom čase, udržiavať určitú vzdialenosť medzi vonkajšími koniec drôtu, a svorkou tryska.Ak je vzdialenosť je krátky, drôt telo bude zmenšovať do lopty, keď zváranie.Ak je vzdialenosť je dlhé, holé drôty medzi spájky, gule budú príliš dlho a poškodené.Krásny vzhľad a dlhú holé vodiče môžu byť ľahko skratuje ovplyvniť meranie), konečne začať peši a dotknite sa zaseknutá termočlánok drôt na zváranie, elektródy na zváranie, a dokonalé spájky loptu vyjde.


Špecifikácia


  • Frekvenčné Pásmo: Vysoká Frekvencia
  • Napätie: 90-265V
  • Certifikácia: CE
  • Princíp činnosti: Zmeniť
  • Maximálny zvárací hrúbka: 0.01-3.0 mm
  • Princíp zvárania: Zváranie na tupo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: about 4.7Kg
  • Frekvencia: 50-60HZ
  • Objem: 280mm(L)X238mm(W)X90mm(H)
  • Názov produktu: termočlánok zvárací stroj
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: TL-WELD


Recenzie