userÚčet

Nové BNC na USB, Analógový na Digitálny Signál A BNC Fotoaparát na Pripojenie Počítača na USB, BNC Rozhranie USB Rozhranie, Pripojenie Line

Sku:w6626Kategória:Optické Prístroje

€47.99

  • apple mp3 prehrávač, geely dash cam, 4k ip kamera malé, odm auto kamery, 4k gmc fotoaparát, cctv objektívu 200 x, usb small computer, modrá mikroskopom, cieľom 200 x telefón, digitálny mikroskop mikroskopy

Popis


BNC na USB, analógový signál na digitálny a BNC fotoaparát na pripojenie počítača na USB

BNC na pripojenie USB line vhodná pre fotoaparát s vysokým rozlíšením, stredné rozlíšenie kamery a infračervené stredným rozlíšením a podpora systému Windows 7/XP/Vista systému.

====== Iné Poznámky ======

Platby:

* Prijímame ÚSCHOVY a alipay tu.

* Prijímame aj Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, atď.Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak chcete použiť tieto platby.

Doprava:

* Nemáme loď tento produkt Singapur /HK/ Čína Príspevok Air Mail alebo iné lacné a dlhodobé doprava spôsobmi.Pretože sú ťažké sledovať a bude trvať dlhšie.Hlavne, že oni nie sú tak bezpečné.

* Budeme používať FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pre rýchlu a bezpečnú prepravu.Budeme použiť najvhodnejší jeden pri kúpe produktu.

* Pred odoslaním, budeme pack každý produkt aj pre vás.A prosím skontrolovať zásielku, ktorú ste dostali.

* Ak máte osobitné požiadavky na prepravu, dajte nám prosím vedieť vopred.

Záruka:

* Poskytujeme 12 mesiacov Záruka na všetky naše produkty!

* Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami po ich prijatí, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr vrátite.

* Ak je položka je chybné v 1 mesiac na produkt dôvod, pošleme vám nahrádzajú náhradných dielov bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

* Ak je položka je chybný po uplynutí 1 mesiaca, môžete stále posielať späť k nám.Budeme opravte to za vás bezplatne a odoslať ju späť k vám, ale vy by ste mali znášať náklady na dopravu..

Poznámka:

* Ak ste spokojný s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám Päť Hviezdičkový pozitívnej spätnej väzby, ďalšom dostanete $1 zľava pre každý produkt.Ak je nejaký problém, dajte nám prosím vedieť v čase rovnako.Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť tento.Prosím, dajte nám negatívnej spätnej väzby, bez akéhokoľvek predbežného oznámenia.Dúfam, že vaše pochopenie a vďaka vopred.


Špecifikácia


  • Materiál: Kov
  • Teória: Video Mikroskopom
  • Drawtube: Monokulárne
  • Zväčšenie Pomeru: 500X & Pod
  • Číslo Modelu: BNC na USB
  • Funkcie: Ručné, digitálne
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE
  • Názov Značky: SUPEREYES


Recenzie