userÚčet

Jednoduché, Kvalitné Kovové ilustrované Wall art Štýlový Rám Izba Obrázok interiérové Dekoratívne Nerezová Dekorácia Maľovanie

Sku:w2562Kategória:Ozdoby

€103.40

  • jason domova, e27 nástenné svietidlo z ocele, narodeniny dekorácie, starožitné nástenné nálepky, zvončeky domov vintage, ny party dekorácie, dieťa metal art, laura nálepka na stenu, amelie kovové dekor, ozdobné dekorácie

Popis


OBYČAJNÝ KOV WALL ART

Vyrobené z kvalitného kovu, tieto hodinky sa pridať štýlové prostredie na obytné priestory.Môžete použiť trvanlivý, ekologicky nezávadný a ľahko čistí, dekoratívne nástenné hodiny po mnoho rokov.Máme odráža silu a odolnosť oceľových na všetky vaše dekorácie s kvalitnej ocele materiál.

Moderný Dizajn

1,5 mm, materiál kov

Twist hrany, rám hrúbky 2 cm

Rozmer výrobku: 45 x 70 cm

Hmotnosť: 1,9 Kg

Výrobok je pripravený na zavesenie na stenu, bez potreby inštalácie.

Môžete ľahko zavesiť kovov, maľovanie jeden klinec alebo skrutky.

Môžete použiť dekoratívne kovové nástenné maľby, ktoré sú trvanlivé, šetrné k životnému prostrediu a ľahko sa čistí na mnoho rokov.

Dizajn miesta, kde môžete mať príjemný čas s našimi Kovové Dekor obrázok obrazy.Získať inovatívne a štýlové nápady z dekoratívne steny panel produktov a ich osobitne navrhnuté kovové maľovanie zbierok.Zvážte dekorácie odporúčania pre kovové maľovanie modelov.Kovové dekorácie výrobky sa budete cítiť úprimnosť, šťastie a pokoj vo svojom prostredí.Ak chcete navrhnúť pestrejšie a zábavnejšie steny, kovové nástenné hodiny s vintage duch bude určite vyzerať štýlovo.Kresby, maľby alebo kovové nástenné hodiny si vybrať, na bielo natreté steny, ktoré budú pridať rôzne elegancie do vašej izby.To tiež pomáha to vizuálne integrovať s inými nábytok.Dekoratívne kovové výrobky sú nevyhnutné pre funkčné využitie rodinné domy s malými štvorcových metrov, ako majú mosadzné funkciu v každej miestnosti.

Dnes sme pokračovali v našej širokej ceste, že sme začali v roku 2020 všetky naše sily.Snažíme sa zlepšiť seba a naše návrhy, berúc do úvahy vaše návrhy a pripomienky každý deň.

Waaw značka je značka, ktorá navrhuje, vyrába a podporuje jeho vlastných výrobkov.Veríme tiež, že "nie je dokonalý dizajn, dôležité je, chytiť harmóniu správne riešenie s celým".

Sme vyrazili prijatím kvality a dôveryhodnosti, ktoré sú najdôležitejšie prvky E-Commerce v dnešnom modernom svete obchodu.S našimi súčasných zamestnancov, sme rastie zo dňa na deň a budeme ponúkať najlepšie služby, aby našim zákazníkom 24/7.

Od nášho založenia, budeme pracovať s všetky naše sily, aby sa byť Najlepší v Priemysle na ceste sme začali so zásadou 100% spokojnosť zákazníka.Waaw Oficiálneho Obchodu a všetky práva duševného vlastníctva a priemyselných práv boli prijaté.


Špecifikácia


  • Materiál: Kov
  • Dizajn: Moderné
  • Názov Značky: Iné
  • Kovu Hrúbka: 1.5 mm.
  • Bez Potreby Inštalácie: Áno
  • model: jednoduché
  • Veľkosť Produktu: 70x45cm
  • Pôvod: TR(Pôvodu)


Recenzie