userÚčet

Bolesť Laserovú Terapiu Zariadenia Koňa, Psa Úľavu Od Bolesti Zariadenie Veterinárne Použitie

Sku:w202157Kategória:zásuvky

€251.96 €314.95

  • koberce veterinárnej, slúchadlá veterinárnej, rúchu veterinárnej, odborného vzdelávania veterinárnych, prívesky veterinárnej, sukne veterinárnej, brošne veterinárnej, nálepku veterinárnej, veterinárne pyžamá, veterinárne tričko

Popis


Bolesť Laserovú Terapiu Zariadenia Koňa, Psa Úľavu od Bolesti Zariadenie Veterinárne Použitie Označenia: Kolien, Nôh, Členkov, Ramien, Chrbta, Lakeť, Ruka, Spoločné & Svalovej...atď Artritída Tenis Koleno Kostrč Zápal Atletika Systém Poranení Mäkkých Tkanív Zranenia Športových Úrazov & Vyvrtnutie Rany & Vred Akupunktúra Znižujú Zápal A oveľa viac Laserová Terapia Na zmiernenie Bolesti:

Laserové ošetrenie sú vynikajúci spôsob, ako poskytovať úľavu na vaše psím spoločníkom.Laserová terapia znižuje bolesť a znižuje zápal prostredníctvom Òvasodilation" (otvorenie ciev) a tiež tým, že aktivuje lymfodrenáž systému, a tým odvodnenie opuchnuté oblastiach.Výsledkom je zníženie opuchu, ktorý znižuje bolesť.Lasery, stimulujú nervové bunky, ktoré blokujú bolesť signály, ktoré sa prenášajú do mozgu, čím sa znižuje nervové bunky.Pretože tam je menej zápal, menej opuch a prerušenie signály bolesti do mozgu, pes bude skúsenosti menej bolesti.Laserové ošetrenie pre psov, stimulujú produkciu vysokej úrovne prirodzene-vyrobené endorfíny, ktoré ďalej pôsobia vášho psa bolesti.Ako sa COZING-T03A laserová liečba artritídy?

1.Laserová terapia bola zavedená ako non-invazívnej liečby voľba pre osteoartrózu takmer pred 30 rokmi.Laserová terapia, tiež známy ako low-level laser therapy (LLLT), je svetelný zdroj, ktorý vytvára čistý svetlo jednej vlnovej dĺžky.Efekt produkovaný laserová terapia nie je termálne (teplo) - namiesto toho, to má čo do činenia s fotochemickej reakcie v bunkách.

2.By stimuluje prietok krvi a buniek v oblasti bolesti, low level laser terapia pomáha obnoviť telo re energizujúci oblasti.Existuje mnoho výhod, ktoré sa rozhodli pre laserovú terapiu cez iné typy liečby artritídy.Napríklad, to pomôže znížiť na lieky proti bolesti sú potrebné na zvládnutie bolesti.

3.Laserová liečba artritídy je holistická terapia, ktorá môžete použiť pre úľavu od bolesti, znižujú zápal a tuhosť z artritída, zápal šliach a šľachy.To je vysoko efektívna pre úľavu od bolesti a aj spôsobuje prírodných liečivých odpoveď z vášho tela, pretože to zvyšuje obeh a môže rozbiť vklady (ako nevyžiadaná pošta, vápnik), ktoré sa majú podať v kĺbov.Klinické štúdie: .Aké Výhody COZING-T03A? #100% Bezpečné a Bezbolestné a Účinné: Bezpečnosť a stabilita domov laser ako aj presný účinok lekársky laser.Procesu spracovania je bezbolestná a neškodné, neinvazívne, bez traumy, 100% bezpečné.Laserová terapia prináša non-tepelné (non-teplo) fotónov svetla, aby sa telo pomôcť liečiť poškodenej bunky. #Low-Level Studený Laser Terapia: dokonalá kombinácia lekársky laser 808nm a domov laser 650nm budú mať lepší liečebný efekt na telo úľavu od bolesti.táto položka je Trieda 3B Laser, ktorý je najlepší na liečenie ľudí a zvierat. #Studený Laser Terapia Výhod: Osvedčené výsledky pre úľavu od bolesti, zápal mäkkých tkanív a kože, poranenia terapie.Prírodné liečivé, neinvazívne, bez nežiaducich účinkov a bez vzájomnej infekcie. #Multifunkčné, Prenosné, a Nabíjateľné: Vhodné pre Profesionálnych, Osobné a veterinárne použitie; domáce Zvieratá, Psy, Kone.Celkový maximálny výkon 510mW.

Ako Používať: 1. týždeň: Začnite s sekundárnej energie na pulzný režim, 2 týždeň: Nastaviť na maximálny výkon na pulzný režim 3. týždeň: môžete začať ho používať na maximálny výkon na konštantný režim Trvanie: používajte 2-3 krát denne po dobu asi 10 až 20 minút.Môžete nastaviť 15x nastavenia času, 15-60 minút, Vzdialenosť od Pokožky: majte trochu vzdialenosti 1-2 cm od pokožky, Pri použití na zvieratá prosím oholenie liečbe oblasti balenie Obsahuje: 1x úľavu od Bolesti, low-level studenej laserové zariadenie 1x Napájací adaptér 1x Zips puzdro 1x Manuál 1x Záručnej karty, 1x bezpečnostné okuliare s puzdrom

Profil Spoločnosti Certifikácie


Špecifikácia


  • Vlnová dĺžka lasera: 808nm a 650nm
  • Funkcia 2: Laserová Terapia
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: COZING
  • Funkcia 3: Domov Nápravu
  • Aplikácia: Telo
  • Function4: LLLT Studeného Lasera Lekárske Stroj
  • To typ: Masáže & Relax
  • Funkcia 1: Úľavu Od Bolesti
  • Pomocou miesto: Domov Nemocnici
  • Funkcie 5: Všetky Ľudské & Zviera Telo
  • Názov produktu: úľavu od bolesti, laserové zariadenie, terapia
  • Funkcia: Bez Bolesti, žiadne vedľajšie účinky, Dobrý Teatment Účinok


Recenzie