userÚčet

Svietivosť ČERVENÁ Preukázané opar Prístroj pre zmiernenie Bolesti a Prírubové Bolesť Riadenie Zariadenia Domáce Použitie

Sku:w189344Kategória:zásuvky

€77.07 €115.02

  • batoh dieťa, noriek riasy, active carbon black mydlo

Popis


COZING-USBT s ymptoms: 1.Citlivé zuby (dentin precitlivenosti) 2.Zub & poškodenia kostí 3.Baktérie sa počíta (zubný kaz spôsobujú baktérie) 4.Ústne afty/kandidóza 5.Zápal ďasien & ústne rany v mäkkých tkanív, 6.Zotavenie z operácie (ďasná a kosti čeľuste)

7.Úľavu t oothache 8. Odstránenie zápalu

Čo je technický parameter COZING-USBT?

Vlnová dĺžka:625NM±20

Odporúča: LED

Max.Výstupný výkon: 3200mW

Materiál : ústnej časti je lekárskeho silikónu gél .

Jack: 3 v 1

Čo je výhodou COZING-USBT?

1. Prenosné

2. Kompaktný

3. Môže sa pripojiť aj na mobile (3 jack ako voľby)

4. Plug-in, potom led bude výstup automaticky.

5. Fotodynamická baktericídne therapyLed svetelná terapia, žiadne nežiaduce účinky.

6. Baktericídne a antl-zápal , fyzikálne terapie, rehabilitácie.

žiadna dlhodobá liečba je potrebná, a nie je ovplyvnená pacienta súlade; krátkom čase, rýchly účinok, trochu bolesti

Zub citlivosť: môže červené svetlo pomôcť?

Majú citlivý zub je stresujúce a priamo znižuje kvalitu života – postihnutý človek už nie je schopný si veci, ako ice cream & coffee.Dokonca len dýchanie cez ústa môže spôsobiť bolesť.Väčšina ľudí ho mať studenú citlivosť, ale menšina majú horúce citlivosť, ktorá je zvyčajne vážnejšie.

Existujú desiatky štúdií na liečbu citlivé zuby a.k.a.dentin precitlivenosti) s červené a infračervené svetlo, s zaujímavé výsledky .Dôvod, výskumníci boli pôvodne záujem, je to preto, lebo na rozdiel od smalt vrstva zuby, dentin vrstva skutočne obnovuje počas celého života prostredníctvom procesu, ktorý sa označuje dentinogenesis.Niektorí veria, že červené svetlo má potenciál zlepšiť rýchlosť a účinnosť tohto procesu, práca na zlepšenie metabolizmu v odontoblasts – buniek zuby zodpovedný za dentinogenesis.

Bolesť zubov: červené svetlo porovnateľné na bežné lieky proti bolesti?

1.Červená svetelná terapia je dobre preskúmaná pre bolesť problémy.To je pravda, na zuby, rovnako ako kdekoľvek inde v tele.V skutočnosti, zubárov použitie nízkej úrovni, lasery v kliniky pre presne tento účel.

2.Červené svetlo nie je len pomoc, príznaky bolesti, hovoriac, že to skutočne pomáha na rôznych úrovniach liečiť príčinu (ako už bolo spomenuté, potenciálne zabíjanie baktérií & prestavba zuby, atď.).

ČO JE ČERVENÉ SVETLO TERAPIA?

1.Červená svetelná terapia, tiež nazývaný photobiomodulation alebo nízkej úrovni, svetelná terapia, je proces difúzne koncentrované vlnových dĺžok prirodzeného svetla do kože, na liečbu rôznych ochorení a podmienok a inak zlepšiť fungovanie buniek.

2.Liečba sa zvyčajne používa svetelné diódy (LED), aby bezpečne doručiť červené a blízke infračervené (NIR) svetlo hlboko do pokožky, do buniek, kde sa spúšťa biochemické reakcie, ktoré umožňuje mitochondrie využívať kyslík efektívnejšie na výrobu adenozín trifosfát (ATP).

3.ATP je molekula, ktorá kyvadlová doprava energie do buniek tela.Tiež známy ako tela energiu mene, nie je zodpovedná za všetky bunkové aktivity.A z rôznych dôvodov - vek, choroba, zlý životný štýl - ATP výroby môže slabnúť, ktoré môžu mať škodlivé účinky na akékoľvek číslo z orgánov a tkanív, vrátane zuby a ďasná.

Jeden z dobre zdokumentované účinky zvýšenej produkcie ATP je zlepšenie krvného obehu.To vytvára pozitívny cyklus, v ktorom sa zvýšenie prietoku krvi umožňuje viac kyslíka na dosiahnutie buniek.Mitochondrie, ktoré majú jednoduchší prístup k kyslíka, je potom možné zvýšiť ATP výrobe ešte ďalej, a tak ďalej.

3. Červené svetlo terapie je tiež spúšťa reakciu sa nazýva hormesis.Pojem je odvodený z gréckeho slova hormàein, ktoré znamená "vzrušujú" alebo "v pohybe", a je to celkom na mieste.Teória je, že malé dávky toxínov môže mať priaznivý vplyv na organizmus.Výskum ukazuje, že červené svetlo terapia pôsobí dočasné mierne oxidačného stresu na mitochondrie, ktorý vysiela signál na bunky, aktivovať jej obranné systémy.Toto protizápalové a antioxidačné odpoveď v konečnom dôsledku posilňuje vašich buniek, čo je stále viac, schopné produkovať energiu.

Package

Hlavná jednotka s USB drôtu*1+manuál knihy*1+darčeková krabička*1


Špecifikácia


  • Po-predajný Servis: Online Technická Podpora
  • Názov Značky: COZING
  • Účinnosť čistenia: pozitívne klinického skúšania preukáže
  • Certifikát: CE
  • Výhodou: jednoduché použitie, potravinársky silikón gél
  • Max. výstup: 3200mW
  • Veľkosť: Portable, can be connect to any USB ports
  • Koľko porty je podporovaný?: 3 v 1
  • Funkcia: Fyzikálna terapia rehabilitácia
  • Aplikácia: Tvár, Baktericídne a antl-zápal
  • Číslo Modelu: COZING-USBO3
  • Názov produktu: ČERVENÁ Preukázané opar Prístroj pre zmiernenie Bolesti a Prírubové Bolesť Riadenie Zariadenia Domáce Použitie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Recenzie