userÚčet

Voda Modré Telo Vlnu Svetlo Modrá Vlnité Ľudské Vlasy, Parochne Čipky Vpredu 180 Hustota

Sku:w1884Kategória:Čipky Parochne

€107.27 €188.20

  • fialová predné čipky parochne ľudských, trendy parochňu, vodné vlny predné čipky parochne, tmavohnedá parochňu ľudské vlasy, ružová čipka vpredu wighuman vlasy, lighr modrá parochňu, burgundsko fialová predné čipky parochne, zvýraznite parochňu humánne vlasy, neurčená nohavice, krátke ľudské vlasy, parochne dámy

Popis


Prírodná Vlasová S Baby Vlasy

Všetky vlasy sú individuálne, viazané na spp ručne stabilné.Tam má dieťa vlasy s prírodným korienky vlasov,a to vopred trhal švajčiarskej čipky,poskytuje najprirodzenejší vzhľad rast vlasov a najprirodzenejší vzhľad.

Všetky Naše Zásob je Priemerná Spp,22-22.5 Palca

ak máte ďalšie potrebné,prosím, kontaktujte nás pred platby

Široký Zub Comd Sú Vysoko Odporúčané

UPOZORNENIE: Kefa na Vlasy Konci Prvý, Potom Stredná Časť, A hore Na Posledný.To Zníži, Nezamotá A Prelievanie Efektívne.

FQA

Otázka 1: Aké Sú Rozdiely Medzi Predné Čipky Parochne A Úplné Čipky Parochne?

1: predné Čipky parochne sú polovicu vyrobené ručne viazané a pol vyrábané stroje,Úplné čipky parochne sú vyrobené?ručne viazané.Čipky dopredu parochne sú viac konkurencieschopné ceny,úplné čipky parochne sú realistickejšie a jednoduchšie urobiť?chvostom.

Otázka 2:je Možné, Aby Restyle alebo Farbenie Vlasov?

2:Áno.Ale chceli by sme sa vám, že príliš často restyle alebo farbenie vlasy budú suché ju.Tak prosím?uistite sa, ktorý druh štýl alebo farbu páči sa vám pred skutočne prijať opatrenia na to.

Otázka 3:Môžem Bielené Uzlov?

3:Áno.ale prosím, láskavo poznámka,bielené uzlov moc bude poškodiť vlasy viesť k uvoľňovaniu.pred shippment,máme bielené uzlov mierne.

Otázka 4:Je To Prelievanie?

4:Nie,všetky naše parochňa je bez zhadzovať.ale tam bude málo borken vlasy a pripojené vlasov v dôsledku statickej elektriny.po u umyť,to bude ok.

Príručka Pre Údržbu:

1.Umývanie a hlboké stav vlasy pravidelne,jeden/dva týždne čas je OK.2.Detangle vlasy jemne do ruky pred praním, aby sa zabránilo uvoľňovaniu.


Špecifikácia


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť
  • Názov Značky: eseewigs


Recenzie